Aangekomen - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Pienel Hermeling - WaarBenJij.nu Aangekomen - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Pienel Hermeling - WaarBenJij.nu

Aangekomen

Door: PieNico

Blijf op de hoogte en volg Pienel

28 December 2010 | Suriname, Paramaribo

Leuk zoveel reacties van iedereen!

We zijn net in ons huisje voor de komende 3 maanden aangekomen. Een mooi appartementje in een goede wijk van Paramaribo....met een hele snelle internetverbinding! Ja, ja ze gaan hier wel heel snel vooruit!! Mooi als we straks willen skypen! Dat gaat zeker lukken!
De koelkast is gevuld, de mango's liggen in de fruitschaal, de Parbo is ingeschonken, zo eerst maar even alle bagage uitpakken. We hadden op Schiphol overgewicht, dus dat was bijbetalen..
Hier wordt 't nu heel snel donker en lijkt 't buiten al oud en nieuw te zijn. De jeugd gooit met vuurwerk, knallen zo hard als handgranaten. Dat beloofd wat voor 31 december!
We houden jullie op de hoogte en voor straks welterusten!
Groetjes van Nico en Pienel

• 28 December 2010 - 22:57

Leonie:

Ja, daar zijn jullie dan! Jippie!
    Goede reis gehad? Nu kan het avontuur beginnen. Het vuurwerk knalt er hier ook al aardig op los, dus ik kan me een voorstellingen maken van wat jullie meemaken.
    Wij vertrekken morgen, dus waarschijnlijk wat minder internetgelegenheid voor ons, maar we blijven jullie volgen. Heel veel succes met alle nieuwe dingen!

Liefs!

• 29 December 2010 - 08:29

Eef En Nick:

Fijn dat alles goed verlopen is. En dat de binnenkomst in Paramaribo goed was. Hier alles goed. Lieve groetjes Ma en Pa

• 29 December 2010 - 09:34

Lydia:

Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. En een warm welkom dus voor jullie inclusief vuurwerk! Suc6 met het acclimatiseren. Tot hoorns, liefs Lydia

• 29 December 2010 - 14:42

Monique:

Fijn dat jullie er zijn, nu gaat het écht beginnen..! Alvast een goed (knallend dus) uiteinde en een mooi begin van 't nieuwe jaar! :)

• 30 December 2010 - 17:21

Lina (nichtje):

Hahaha leuk, en Nico nog gefeliciteerd namens het hele gezin;).
    Leuk verhaal hopelijk waren de mango`s lekker. Hahah nou de groetjes van het gezin.

• 30 December 2010 - 19:33

Elle:

Dat is echt een gaaf appartement en wat een geweldige auto. Echt super!!! Ik ben benieuwd hoe jullie de jaarwisseling in Paramaribo gaan vinden.....

• 08 Januari 2011 - 12:04

Vivian:

Fijn te horen dat je het naar je zin hebt.

Zelf heb ik in Nickerie naast de vakantie villa ook een boven appartement. Deze wil ik huren voor stagiaires. Mocht je studenten kennen die op termijn stage gaan lopen in Nickerie, dan kun je mijn gegevens aan ze geven.

Mijn emailadres is:vameerun@chell.nl
    tel.nr. 003120-6937386 (ned) of 00597-07520718 (sur).

Succes met je stage.

Met vriendelijke groet,