kerst 2010 - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Pienel Hermeling - WaarBenJij.nu kerst 2010 - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Pienel Hermeling - WaarBenJij.nu

kerst 2010

Door: PieNico

Blijf op de hoogte en volg Pienel

27 December 2010 | Suriname, Paramaribo

De koffers zijn gepakt, alles is klaar! Na twee heerlijke kerstdagen met de familie's is het nu goed om te gaan. We hebben er zin in en het wordt nu ook tijd! Morgenvroeg om 10.30u gaat de KL 713 de lucht in.
Het is nu 33 graden in Paramaribo, dus dat xal wel even wennen zijn. We hebben er heel veel zin in. Liefs van Nico en Pienel

• 27 December 2010 - 17:29

Christel:

Joepi, eindelijk is het zover! Goede reis morgen.

• 28 December 2010 - 08:28

Chantal:

Hoi Nico en Pienel,
    Jullie zijn nu vast onderweg naar het heerlijke, warme, Suriname.
    Ik wens jullie heel veel plezier met veel mooie momenten. Leuk om jullie te volgen via deze site.
    groeten, chantal

• 28 December 2010 - 09:51

Hans:

Ha pienie,

om 5.30 kwam het sms je we zitten in de trein, ik dacht dat is fijn dan ga ik weer lekker slapen. goede reis en tot horens/ziens en Nico knal maar een flesje open op de 30 dec want dan wordt Nico .........jaar

• 28 December 2010 - 20:46

Lianne:

Hoihoi, geen idee of jullie nog onderweg zijn of al aangekomen. Hopelijk een goede reis gehad. Leuk je briefje met de saunabonnen, voorlopig even zonder jou maar ik zal aan je denken :)

• 03 Januari 2011 - 21:42

Vera:

Hoi Pienel en Nico,
    Allereerst nog de beste wensen voor 2011 voor jullie. Een jaar dat jullie op een leuke manier starten in het zonnige Suriname. Wat een contrast, die foto's in de sneeuw en wetende dat jullie nu zitten te zweten in de zon. Maar eerst acclimatiseren, zou ik zo zeggen. Heerlijk 3 maanden genieten daar, heel veel plezier daar en wanneer je Linn tegenkom, doe haar de groetjes.
    Hartelijke groet Vera